Вино Gurji Цинандалі біле сухе 0,75л
Тип: | Белое |
Солодкість: | Сухе |
Країна: | Грузія |
Торгова марка: | Gurji |
Рекомендується вживати при температурі від + 12 ° C до + 14 ° C.
Вміст цукру: > 4 / л.
Вино не містить ароматизаторів та консервантів
Містить антиоксидант (SO2) - до 210 мг / дм3.
Харчова цінність на 100 г продукту: білки - 0 г, жири - 0 г, вуглеводи - 0,4 г;
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 293 кДж / 70 ккал.
Знамените біле сухе марочне вино Цинандалі вперше виготовили в 1833 році в маєтку князя Олександра Чавчавадзе. Назва походить за місцем створення - село Цинандалі. Його вважають перлиною грузинського виноробства. Напій заслужив безліч світових нагород.
Вино має надзвичайно насиченим смак і ароматом, в якому відчуваються найтонші нотки айви, яблука, персика, цитруса. Післясмак надзвичайно тривалий і яскравий. Вино цинандалі виробляють в декількох компаніях, і кожне відрізняється своїм, особливим смаком. «Gurji Цинандалі» характеризується присутністю сливових і квіткових півтонів. Чітко відчувається легка гіркота і терпкість. Колір - солом'яний. Вміст спирту - 10-13%.
Вино «Gurji Цинандалі» готують з двох видів білих сортів винограду - Ркацителі і Кахетинського Мцване (в пропорції приблизно 85% на 15%). Виноград дроблять, пресують і залишають для бродіння. Сировину витримують в температурних умовах 10-12ºС на дріжджах близько півтора місяці. Потім поміщають в дубові бочки, де воно вистоюється 3 роки.
Як пити біле сухе вино GURJI Цинандалі?
Таке вино подають охолодженим до 14ºС. Воно підходить до:
- білого м'яса;
- рибних страв;
- сирної тарілки;
- овочевих салатів;
- пасти;
- десертів і фруктів.
Також використовується в складі коктейлів.
Якщо ви хочете купити біле сухе вино «Gurji Цинандалі» за лояльною вартості, то найрозумніше звернутися безпосередньо до виробника - в грузинсько-італійську компанію Бадагоні. У нас за розумною ціною Ви зможете придбати дійсно натуральний, з феєричним смаком, напій.