Вино Badagoni Традиції Алаверді червоне сухе 0.75л
Тип: | Красное |
Солодкість: | Сухе |
Країна: | Грузія |
Торгова марка: | Badagoni |
Колекційне червоне сухе вино Alaverdi Tradition.
Вміст цукру: 0-4 г / л.
Колір: темно-рубіновий.
Смак: елегантний і вишуканий, збалансований з завершеною структурою.
Гастрономічне поєднання: особливо підходить до смажених страв зі свинини, телятини і ягняти.
Нагороди:
- 2016 року - срібло JAPAN WINE CHALLENGE (ЯПОНІЯ);
- 2010 року - золото MUNDUS VINI (НІМЕЧЧИНА);
- 2010 року - Велика золота медаль DECANTER (ВЕЛИКОБРИТАНІЯ).
Червоне сухе вино «Традиції Алаверді» торгової марки Badagoni виробляють з винограду сорту Сапераві. Даний сорт вирощують на виноградниках, які знаходяться біля монастиря Алаверді в Грузії. Це відображено в назві божественного напою. Виноробня Badagoni пишається своїм внеском у відновлення монастиря.
До речі, монахи культивують виноград і виробляють вина за давніми грузинськими традиціями. Процес виноробства відбувається в підвалах монастиря. Тут майстри чаклують над чарівним напоєм, який поєднує сучасні інтерпретації та тисячолітні традиції. У теракотових амфорах проходить процес ферментації сусла. Для того щоб підтримувати прохолодну температуру, такі амфори закопують в землю.
Винний завод Badagoni випускає щорічно три мільйони пляшок вина. Цей бренд має сертифікат якості ISO. Грузинсько-італійська компанія відома і на європейському ринку. Завод Бадагоні виробляє продукцію з використанням сучасного обладнання.
Червоне сухе вино «Традиції Алаверді» відрізняється щедрим смаком. Ви відчуєте фруктово-пряні відтінки, приємну терпкість. А також стійкий післясмак.
Привертає чудовий червоно-рубіновий колір вина. Божественний напій демонструє потужний і насичений аромат. Особливо відчуваються нотки стиглої вишні. Доповнюють неповторний аромат відтінки спецій, ароматичні трави.
Це вино чудово поєднується як з холодними, так і гарячими закусками. Підійде до спагетті, різотто. Відмінно доповнить страви з риби і м'яса. Особливо зі смаженої свинини, ягняти, яловичини.
Важлива і температура сервірування. Ідеальний варіант - від 14 до 18 ° С. Міцність вина становить 13%.