Вино Badagoni Сапераві Розе сухе 0.75л
Тип: | Розовое |
Солодкість: | Сухе |
Країна: | Грузія |
Торгова марка: | Badagoni |
Колір: світло-рожевий з малиновим відтінком.
Смак: елегантний, злегка оксамитовий, поєднує в собі квітково-фруктові відтінки з приємною свіжістю, залишає тривалий ягідний післясмак.
Гастрономічне поєднаяння: рожеве вино відрізняється своєю універсальністю і підходить до різноманітних страв: закусок, паштетів, червоного і білого м'яса, морепродуктів і риби, запечених і свіжих овочів, фруктів і десертів.
Технологія виробництва: вино виготовляється за допомогою нетривалої мацерації (після дроблення винограду і відділення гребенів, витримка на меззі не більше 2-3 діб), завдяки якій вино набуває яскраво-вираженого рожевого кольору і зберігає найбільш характерні ароматичні відтінки сорту Сапераві.
Рекомендації: подавати охолодженим до 10-12 градусів, пити його краще з високих келихів, наповнених до половини.
Badagoni Saperavi Rose - це сучасне сухе рожеве вино, нороджене в Кахетії. Всесвітньо відомий завод вина Бадагоні розташований в Алазанській Долині. Виноробня експортує червоне і біле вино кращих сортів винограду. В ході виготовлення вина використовуються останні інноваційні технології. За кожним покроковим процесом виробництва цього напою здійснюється ретельний контроль, завдяки чому в результаті споживач отримує вино, що відповідає всім європейським стандартам і вимогам.
Збір винограду здійснюється у відповідних виноградниках, які протягом багатьох років радують своїм чудовим урожаєм.
На підприємстві є все необхідне високотехнологічне обладнання, за допомогою якого можна досконально переробити виноград. Є ємності зі сталі для зберігання і ферментації вин.
Вино Розі характеризується надзвичайним фруктово-квітковим ароматом, кришталевою чистотою і неповторними смаковими нотками. Даний сорт вина може поєднуватися з абсолютно різноманітними стравами починаючи від м'яса, закінчуючи рибними делікатесами. І все це завдяки ідеальному приготування винограду на кахетинському винному заводі.
Історія компанії почалася в далекому 2006-му році. Щороку підприємству вдається випустити близько 3 мільйонів пляшок унікального грузинського вина. Цей напій увібрав в себе кращі традиції виноробства. Саме завдяки унікальній технології приготування та інноваційній апаратурі вино Бадагоні Роуз потрапило на європейський ринок, зайнявши одну з лідируючих позицій.
На заводі вин Badagoni вишуканий виноград справжні професіонали збирають вручну в маленькі ящики, після чого ягоди відділяються від гребенів і віджимається сік. Під власною вагою виноград віджимає сік в глечики з глини. Шкірочка, гребені і кісточки виноградних плодів осідають. Бродіння здійснюється з мацерацією на меззі півроку. Виноград розминається таким чином, щоб ягоди почали пусткать сік, але кісточка при цьому залишалася цілою. Бадагони відомий на сьогоднішній день, як єдиний завод виноробства в Грузії, який може похвалитися офіційним сертифікатом якості ISO. Що зайвий раз підтверджує якість винограду з Кахетії.