Віскі Grants Triplewood 0.7 л 40% в коробці
Закінчується
Код товару:
4016
Аромат:
квітковий букет з відтінками вересового меду, свіжого абрикосу, стиглої груші та приємними солодово-карамельними відтінками з дотиком апельсинових цукатів, сушеного перцю чилі, анісу та дубу
Міцність:
40%
Країна :
Шотландія
Штрихкод:
5010327215532_5010327224107
Ціна:
673 UAH
Тип: | Крепкие напитки |
Країна: | Шотландія |
Торгова марка: | William Grant & Sons |
Опис:
Віскі Grant's (Грантс) Triple Wood має багатогранний смак і аромат. Купажований шотландський віскі, який виробляється компанією William Grant&Sons з 1898 року. У 2018 році відбувся масштабний ребрендинг, під час якого назву Family Reserve змінили на Grant's Triple Wood. Нове найменування підкреслює особливості виробництва віскі, який витримують в трьох типах бочок: у дубових (virgin oak) для пряної міцності, з американського дуба (American oak) для тонкої ванільної м'якості та бочках з-під бурбона для солодкості.
Колір: яскраво-золотистий
Аромат: квітковий букет з відтінками вересового меду, свіжого абрикосу, стиглої груші та приємними солодово-карамельними відтінками з дотиком апельсинових цукатів, сушеного перцю чилі, анісу та дубу
Смак: потужний і одночасно делікатний смак з карамеллю, фініками, червоними фруктами, шоколадом і пирогом з горіхами, а в довгому та солодкому післясмаку присутні спеції та тонкі відтінки диму
Гастрономічна сполучність: цей віскі п'ють зазвичай на аперитив у чистому вигляді, з льодом або содовою. Його можна скуштувати з твердими молодими сирами з коров'ячого молока або овечого молока, наприклад Манчего.
Температура подачі: 20-22 °С
Витримка: понад 4 роки
Історія бренду та виробника: в 1839 році в селі Даффтаун у Банфширі в дуже бідній сім'ї народився Засновник бренду, Вільям Грант. Він подолав приголомшливий шлях до багатства завдяки спритному діловому розуму, самопожертві, впевненості в собі і, звісно, удачі.
У 1887 році Вільям Грант побудував свою першу дистилерію і заснував компанію. Йому допомагали сім синів і дві дочки. Гранти володіли двома винокурнями (Glenfiddich та Balvenie), де виробляли солодовий віскі. Крах їхнього найбільшого клієнта, купажної фірми Leith Pattisons Ltd у грудні 1898 року спонукав Вільяма та його сім’ю самостійно купажувати і навіть експортувати віскі.
Зять Вільяма, Чарльз Гордон, знайшов ринки збуту на Далекому Сході, в Австралії та Новій Зеландії. виробництво розквітло під час сухого закону 1920-х років. Тоді ж до управління підприємством приєднався онук Вільяма, Гордон Грант, завдяки якому підприємство не лише залишитися на плаву, а й суттєво збільшило обсяги виробництва.
На початку 30-х років дистилерія залишалася одним із шести чинних виробників віскі в Шотландії. Раннім купажам Грантів давали різні назви, але найуспішнішою стала Stand Fast, який використовували до 1980-х років, поки не замінили на Grant’s Family Reserve (Грантс Фемілі Резерв), а згодом на Grant's Triple Wood.
Побудований у 1963 році лікеро-горілчаний завод Girvan був неймовірним досягненням того часу, його будівництво тривало лише 9 місяців. Чарльз Гордон і чотири сотні місцевих жителів працювали цілодобово, щоб одна з найпередовіших винокурень у світі встигла розлити перший алкоголь на Різдво, як це було на дистилерії Glenfiddich у 1887 році.
Нині на чолі William Grant&Sons Ltd стоїть правнук Вільяма, Пітер Гордон. Компанія є третім найбільшим виробником шотландського віскі після Diageo та Pernod Ricard. У 2007 році компанія William Grant&Sons здобула статус "Краща дистилерія" на міжнародному конкурсі IWSC Worldwide. Окрім Grant's Glenfiddich, William Grant&Sons також володіє The Balvenie, (по сусідству з Glenfiddich), ірландським віскі Tullamore DEW. Також компанія виробляє лікер віскі Drambuie і джин Hendrick's.
У 1990 році компанія запатентувала унікальний метод виготовлення зернового віскі. Сьогодні зерновий віскі Girvan вважають одним із найкращих у світі та є основою кожної окремої пляшки Grant's. Це один із провідних світових брендів, він виробляється командою експертів під керівництвом Девіда Стюарта.
Аромат: квітковий букет з відтінками вересового меду, свіжого абрикосу, стиглої груші та приємними солодово-карамельними відтінками з дотиком апельсинових цукатів, сушеного перцю чилі, анісу та дубу
Смак: потужний і одночасно делікатний смак з карамеллю, фініками, червоними фруктами, шоколадом і пирогом з горіхами, а в довгому та солодкому післясмаку присутні спеції та тонкі відтінки диму
Гастрономічна сполучність: цей віскі п'ють зазвичай на аперитив у чистому вигляді, з льодом або содовою. Його можна скуштувати з твердими молодими сирами з коров'ячого молока або овечого молока, наприклад Манчего.
Температура подачі: 20-22 °С
Витримка: понад 4 роки
Історія бренду та виробника: в 1839 році в селі Даффтаун у Банфширі в дуже бідній сім'ї народився Засновник бренду, Вільям Грант. Він подолав приголомшливий шлях до багатства завдяки спритному діловому розуму, самопожертві, впевненості в собі і, звісно, удачі.
У 1887 році Вільям Грант побудував свою першу дистилерію і заснував компанію. Йому допомагали сім синів і дві дочки. Гранти володіли двома винокурнями (Glenfiddich та Balvenie), де виробляли солодовий віскі. Крах їхнього найбільшого клієнта, купажної фірми Leith Pattisons Ltd у грудні 1898 року спонукав Вільяма та його сім’ю самостійно купажувати і навіть експортувати віскі.
Зять Вільяма, Чарльз Гордон, знайшов ринки збуту на Далекому Сході, в Австралії та Новій Зеландії. виробництво розквітло під час сухого закону 1920-х років. Тоді ж до управління підприємством приєднався онук Вільяма, Гордон Грант, завдяки якому підприємство не лише залишитися на плаву, а й суттєво збільшило обсяги виробництва.
На початку 30-х років дистилерія залишалася одним із шести чинних виробників віскі в Шотландії. Раннім купажам Грантів давали різні назви, але найуспішнішою стала Stand Fast, який використовували до 1980-х років, поки не замінили на Grant’s Family Reserve (Грантс Фемілі Резерв), а згодом на Grant's Triple Wood.
Побудований у 1963 році лікеро-горілчаний завод Girvan був неймовірним досягненням того часу, його будівництво тривало лише 9 місяців. Чарльз Гордон і чотири сотні місцевих жителів працювали цілодобово, щоб одна з найпередовіших винокурень у світі встигла розлити перший алкоголь на Різдво, як це було на дистилерії Glenfiddich у 1887 році.
Нині на чолі William Grant&Sons Ltd стоїть правнук Вільяма, Пітер Гордон. Компанія є третім найбільшим виробником шотландського віскі після Diageo та Pernod Ricard. У 2007 році компанія William Grant&Sons здобула статус "Краща дистилерія" на міжнародному конкурсі IWSC Worldwide. Окрім Grant's Glenfiddich, William Grant&Sons також володіє The Balvenie, (по сусідству з Glenfiddich), ірландським віскі Tullamore DEW. Також компанія виробляє лікер віскі Drambuie і джин Hendrick's.
У 1990 році компанія запатентувала унікальний метод виготовлення зернового віскі. Сьогодні зерновий віскі Girvan вважають одним із найкращих у світі та є основою кожної окремої пляшки Grant's. Це один із провідних світових брендів, він виробляється командою експертів під керівництвом Девіда Стюарта.