Вино Badagoni Сапераві Кошер червоне сухе 0.75л
Тип: | Красное |
Солодкість: | Сухе |
Країна: | Грузія |
Торгова марка: | Badagoni |
В першу чергу кожного споживача приваблює і інтригує позначка «Кошер» в назві. Вона є підтвердженням того, що напій на 100% натуральний, без застосування не кошерних інгредієнтів (барвників, смакових добавок і т.д.), проведений за особливою технологією, відповідає всім високим вимогам кашрута і отримав схвалення головного рабинату єврейської громади. Вино Кошер - це те, що ідеально підходить для вживання в релігійне свято, але також його можна купити до будь-якого сімейного торжества або романтичної вечері. До таких відносяться тільки дійсно кращі вина.
Характерні особливості вина
Вино Сапераві Кошер червоне (сухе) BADAGONI виготовлено із спеціально відібраного винограду однойменного сорту Сапераві. Для виробництва беруть тільки стиглі, добірні і соковиті ягоди, вирощені на плантаціях сонячної Грузії. Даний виноградний сорт цінується достатком натурального пігменту і танінів, завдяки чому сік спочатку має гарний насичений колір, а в процесі витримки напій набуває гранатове забарвлення. З цієї причини вино не потребує підфарбовування, природні барвники відмінно справляються зі своїм завданням.
Основні характеристики вина:
- 100% -а натуральність;
- приємна кислинка в смаку (це сухе вино, в якому цукру може містити не більше 4 г/л), оксамитова терпкість і дуже цікаве приємний післясмак;
- насичений темно-рубіновий густий колір;
- витончений аромат, букет якого поступово і глибше розкривається після відкупорювання пляшки, доповнюється вишневими нотами.
Сьогодні придбати це розкішне вино за вигідною ціною ви можете в нашому інтернет-магазині. У нас представлений алкоголь бездоганної якості. При оптових замовленнях і в період акцій вартість стає ще більш привабливою, що неодмінно вас порадує.
Гастрономічна поєднуваність
Вино Сапераві Кошер червоне (сухе) BADAGONI прекрасно підходить до будь-яких страв із: м'яса, птиці, до гарячого столу і до холодних закусок, може бути подано окремо для аперитиву. Його унікальність полягає і в тому, що воно не порушує смак страв, а приємно доповнює.