Ігристе Вино Badagoni Maestro Біле Напівсухе 0.75л
Тип: | Игристое вино |
Солодкість: | Напівсухе |
Країна: | Грузія |
Торгова марка: | Badagoni |
Вміст цукру: 35 - 45 г / дм3.
Смак: відрізняється елегантним і збалансованим смаком цитрусових і сухофруктів.
Температура подачі: + 2 ° С - + 6 ° С.
Maestro - лінійка ігристих вин, що виготовляються в Грузії за допомогою класичної технології - в таких випадках практикується вторинне бродіння в герметичних ємностях під тиском.
Виготовлення білого напівсухого вина BADAGONI MAESTRO:
Виноград для такого вина вирощують в Кахетії - поруч з селами Оджіо і Ходашені - це околиці знаменитого монастиря Алаверди. Використовують білі сорти - Ркацителі (20%) і Мцване (80%) віком не менше 20 років. Ягоди збирають вручну, обережно укладаються в невеликі ящики.
Потім ягоди відокремлюють від гілок, розминають. Після вторинного бродіння вино витримують протягом декількох місяців.
Ігристе вино BADAGONI MAESTRO біле напівсухе володіє невимовним ароматом і пікантним смаком, в букеті якого чітко відслідковуються легкі тони зеленого яблука і цитрусових, а також ледве вловимі нотки весняних квітів.
Таке вино перед подачею охолоджують до температури від +2 до + 6ºС. Оптимальний варіант - приготувати для такого вина вузькі келихи продовгуватої форми. Пропонована закуска повинна бути настільки ж благородна, як і вино.
До напівсухого ігристого білого подають:
- яблука;
- яблучні десерти;
- ягоди;
- горіхи (не солодкі);
- витримані і зрілі сири;
- морепродукти - мідії, ікру, креветки, гребінці, рибу (запечену, смажену, приготовлену на грилі), восьминогів;
- суші.
До ігристого не подають лимони, чорний шоколад, свинину, гриби, страви з жирними соусами.
Грузинсько-італійська компанія Бадагоні, яка виробляє цей чудовий напій, пропонує шанувальникам грузинських вин купити шикарне святкове ігристе вино BADAGONI MAESTRO біле напівсухе за ціною виробника. Вартість вас порадує.