Вино Badagoni Вазісубані біле сухе 0.75л
Тип: | Белое |
Солодкість: | Сухе |
Країна: | Грузія |
Торгова марка: | Badagoni |
Колір: блідо-зелений.
Смак: ніжний свіжий з тонами весняних квітів акації, зеленого яблука.
Гастрономічна сумісність: аперитив, легка нежирна риба, риба на пару, овочеві салати, холодні закуски.
Винна компанія Бадагоні заснована в 2002 році в знаменитому багатими традиціями виноробства грузинському регіоні Кахетія. Продукція бренду, що має бездоганну репутацію, користується популярністю в Італії, Польщі, Болгарії, Росії, Україні. Вино Badagoni є одним із способів популяризації місцевого винограду і виноградних напоїв, адже такі сорти, як Мцване і Ркацителі, маловідомі на Заході.
Одним з популярних напоїв ТМ Бадагоні є біле сухе вино Вазісубані. Воно має м'який збалансований смак, в якому гармонійно поєднуються нотки диких фруктів і польових квітів. Щоб повною мірою відчути смак і аромат напою, його рекомендують вживати в охолодженому вигляді до 10-12 градусів.
Марочне вино Вазісубані на ринку з'явилося не так давно, але воно вже встигло стати одним із знакових виноградних напоїв Кахетії. Для створення унікального напою використовуються добірний білий виноград сортів Мцване і Ркацителі. Урожай збирається в кінці вересня - початку жовтня, коли відсоток вмісту цукру в ягодах досягає позначки 19%. Вино виробляється за найдавнішою рецептурою, і весь процес займає близько 12 місяців.
Вино Вазісубані володіє прозорим світло-солом'яним кольором з ніжними зеленими відблисками. Воно має міцність 11,5-12,5%, унікальний сортовий букет, який наповнений медовими, тропічними і квітковими відтінками. Смакова композиція включає в себе легкі нотки ківі, бананів, груші, які трансформуються в гіркуватий і довгий післясмак. Вазісубані стане відмінним доповненням до морепродуктів і рибних страв, салатів, твердих сортах сиру, легких десертів.