-9%
Вино Badagoni Кахетинське Благородне червоне сухе 0.75л

Вино Badagoni Кахетинське Благородне червоне сухе 0.75л

Закінчується
Код товару:
1011
Аромат:
Збагачений дубовими тонами аромат вишні і лісових ягід
Міцність:
13.5%
Мікрозона:
Кахетія
Виноград:
Сапераві
Штрихкод:
4860006040389
Діє до 06.01.2025 Доступно 14 пляшок
Ціна: 660 UAH
Ціна: 599 UAH
Тип: Красное
Солодкість: Сухе
Країна: Грузія
Торгова марка: Badagoni
Опис:

Колекційне червоне сухе вино Kakhetian Noble.

Вміст цукру: 0-4 г / л

Колір: Темно-рубіновий.

Смак: М'який збалансований смак лісових ягід і смородини.

Гастрономічне поєднання: особливо підходить до смажених страв зі свинини, телятини і ягняти.

Відчути частинку Грузії в Україні є можливість у кожного, хто спробує червоне сухе вино Kakhetian Noble з насиченим рубіновим кольором і неймовірно інтенсивним післясмаком. У ньому гармонійно поєднуються терпкість прянощів, свіжість трав, нотки дуба і ванілі, але головну роль грають, без сумнівів, стигла вишня і лісові ягоди. Напій відноситься до категорії колекційних і підходить для м'ясних і рибних страв, приготованих в духовці, на багатті або грилі. Кожен знаходить в ньому щось своє, запам'ятовуючи смакові відчуття і аромат на все життя.

Kakhetian Noble можна назвати по-справжньому благородним вином, адже його роблять із сорту Сапераві, який самі грузини вважають одним з найперспективніших за діапазоном можливостей. Компанія Бадагоні пропонує напій з ягід, вирощених в Кахетії, де грунти ідеально підходять для вирощування даного сорту винограду. За виноградниками доглядають досвідчені фахівці, які відстежують вологість грунту, відсутність шкідників і темпи росту рослин. Між іншим, саме цей сорт вважається найбільш близьким до смаку винограду, з якого грузини сотні років назад перший раз зробили вино.

Щоб створити напій з напрочуд насиченим смаком і вишуканим ароматом, фахівці виноробні дотримуються особливих вимог до процесу збору та організації технологічного процесу. Виноград збирають виключно на виноградниках віком не менше чверті століття, причому лише ручним способом і тільки рано вранці. Це дозволяє зберегти цілісність ягід і дозволити їм передати смакове багатство. Перед відділенням ягід від гребенів грона знаходяться в ящиках з дерева, а віджимання проводиться таким чином, щоб зберегти кісточку неушкодженою.

Технологія передбачає використання квеврі - традиційних кахетинських керамічних виробів, які за формою нагадують амфору. Усередині них сировина знаходиться протягом 6-8 місяців, проходячи природну очистку і набуваючи стійкого смаку з нотками горіха, сухофруктів і лісових ягід. Відсутність додаткової фільтрації дає можливість зберегти автентичність напою, роблячи його ідеальним доповненням до страв з м'яса і риби під соусом або на грилі.

На особистому досвіді відчути красу колекційного сухого червоного вина, який отримав безліч міжнародних нагород, включаючи MUNDUS VINI, JAPAN WINE CHALLENGE і CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES, нескладно - достатньо оформити онлайн замовлення в нашому фірмовому інтернет магазині з привабливими цінами і оперативною доставкою по Києву та Україні.

Нагороди:

  • 2017 г. - золото AWSA (КИТАЙ);
  • 2017 г. - срібло INTERNATIONAL WINE AWARDS (ІСПАНІЯ);
  • 2017 г. - срібло MUNDUS VINI (НІМЕЧЧИНА);
  • 2016 г. - золото і регіональний трофей JAPAN WINE CHALLENGE (ЯПОНІЯ);
  • 2016 г. - бронза DECANTER (ВЕЛИКОБРИТАНІЯ);
  • 2008 - золото CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES (БЕЛЬГІЯ);
  • 2008 - золото MUNDUS VINI (НІМЕЧЧИНА).
Написати відгук
 

Акції