Грузинська Чача Badagoni Original 40% 0.5л
Тип: | Крепкие напитки |
Країна: | Грузія |
Торгова марка: | Badagoni |
Виноградну чачу виготовлено традиційним грузинським методом. Чача "Оригінал" витримана в дубових бочках від 6 до 9 місяців (залежно від віку бочки) - це дає змогу розширити спектр смакових якостей і наповнити напій новими ароматами. Володіє золотистим кольором, вирізняється комплексним характером, ароматами стиглих жовтих слив і мигдалю, що супроводжуються ніжними тонами дуба і фруктів.
Основою для мезги, з якої готується чача, виступає знаменитий кахетинський виноград Ркацителі. Після дроблення ягоди разом з м'якіттю, соком, кісточками піддаються подвійній перегінці, що дозволяє на виході отримати алкогольний напій з винограду міцністю 40-60 градусів. Щоб наповнити його унікальним набором смакових якостей, після перегонки чачу витримують в дубових бочках протягом 6-9 місяців.
Напій вживають як самостійно, так і в складі коктейлів, закушуючи його свіжими фруктами. З огляду на те, що він має більшу міцність, ніж горілка, віскі або бренді, вживати чачу Оріджинал від Багадоні слід з особливою обережністю. У Грузії ароматний напій використовують традиційно як аперитив або як основний застільний напій.
Рекомендовано вживати охолодженою до +8°С - +10°С.
Міцність 40%±0,5 об.
Завод Бадагоні - великий грузинський виробник виноградних напоїв, який має сертифікат ISO. Компанія, заснована в 2002 році, протягом декількох років наполегливо працювала над підвищенням впізнаваності продукції.
Коли в 2013 році вина Бадагоні стали популярні не тільки в Грузії, Україні, а й в Європі, компанія вирішила розширити асортиментний ряд. Так в лінійці з'явилася справжня грузинська чача Badagoni Original, виготовлена в кращих традиціях Кахетії. За методом виробництва вона схожа на фруктовий самогон, але особлива культура вживання робить цей автентичний напій не тільки смачним, але і корисним.