Вино Gurji Кіндзмараулі червоне напівсолодке 0,75 Л
Тип: | Красное |
Солодкість: | Напівсолодке |
Країна: | Грузія |
Торгова марка: | Gurji |
Вино виноградне натуральне сортове червоне напівсолодке.
Назване за місцем походження. Виготовляється з добірного врожаю винограду сорту Сапераві, який росте на кращих виноградниках в Кіндзмараульській виноградарській зоні. Характеризується ароматом стиглих ягід і багатим досконалим, приємним смаком.
Вміст цукру 30-50 г / л.
Рекомендується вживати при температурі від + 14 ° C до + 16 ° C.
Вино не містить ароматизаторів та консервантів. Містить антиоксидант (SO2) - до 160 мг / дм3
Харчова цінність на 100 г продукту: білки - 0 г, жири - 0 г, вуглеводи - 4 г
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 397 кДж / 95 ккал.
Червоне напівсолодке вино GURJI Кіндзмараулі - це ароматний і дуже смачний напій, який зберігає в собі стародавні традиції і секрети грузинського виноробства. Якщо ви зупините вибір саме на ньому, ні в якому разі не пошкодуєте про рішення. З першого ковтка вино полонить неймовірним смаком - дуже насиченим і багатим, огортає ароматом стиглих ягід. Це справжній витвір мистецтва, в чому не може бути жодних сумнівів.
Трохи про сорт вина.
Кіндзмараулі - червоне напівсолодке вино, яке виробляється з 1942 року. Воно має колір граната або перестиглої вишні, відрізняється оксамитовим смаком. Напій моносортовий, тому його виготовляють виключно з винограду Сапераві, зібраного в Кіндзмараульскій микрозоні Кварельського району Кахетії. Для виготовлення вина використовують виноград з цукристістю не менше 22%, тому воно стає природним напівсолодких без додавання цукру.
Вино Кіндзмараулі має довгу історію, виготовляється згідно з давнім традиціям Грузії. Також кажуть, що воно було улюбленим напоєм Сталіна. Диктатор віддавав перевагу винам, виготовленим на його батьківщині, часто використовував їх для організації дипломатичних банкетів.
Вище ми говорили про те, що виноград для виготовлення Кіндзмараулі збирається тільки при цукристості 22% і кислотності 7,5-8. Далі слідує процес гребневідділення, після якого сусло поміщається в спеціальні резервуари для бродіння. Воно відбувається при температурі 18-22 градуси. Коли цукристість суміші досягає потрібних позначок, температура навколишнього середовища знижується для припинення процесу бродіння.
Кіндзмараулі готують кахетинським способом, використовуючи спеціальні глечики у формі конуса - квеврі. Раніше глечики повністю вкопували в землю, сьогодні виробничий процес трохи спрощений. Але в будь-якому випадку ця особливість дозволяє домогтися характерного аромату і смаку готового продукту.
Якщо Ви хочете купити Кіндзмараулі високої якості, в нашому інтернет-магазині зробите це з особливою простотою. Ми пропонуємо вашій увазі якісні сертифіковані напої, тому ви гарантовано отримаєте від їх смаку і аромату справжню насолоду. Кладіть GURJI Кіндзмараулі в кошик, оформляйте замовлення і проводьте оплату зручним способом. Доставка буде виконана в стислі терміни.