-35%
Вино Gurji Сапераві червоне сухе 0,75л

Вино Gurji Сапераві червоне сухе 0,75л

Є в наявності
1 відгук
Код товару:
2007
Аромат:
Аромат стиглої вишні та сушених фруктів
Міцність:
13%
Мікрозона:
Кахетія
Виноград:
Сапераві
Штрихкод:
4860109850014
Діє до 10.06.2024 Доступно 42 пляшок
Ціна: 260 UAH
Ціна: 170 UAH
Тип: Красное
Солодкість: Сухе
Країна: Грузія
Торгова марка: Gurji
Опис:

Столове сухе червоне вино виготовлене в Кахетії з винограду сорту Сапераві.

Гармонійне темно-вишневого кольору вино з незабутнім ароматом.

Незрівнянне з шашликом.

Вміст цукру <4 г / л.

Рекомендується вживати при температурі від + 12 ° C до + 14 ° C.

Вино не містить ароматизаторів та консервантів

Містить антиоксидант (SO2) - до 160 мг / дм3.

Харчова цінність на 100 г продукту: білки - 0 г, жири - 0 г, вуглеводи - 0,4 г;

Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 314 кДж / 75 ккал.

Сапераві - це одне з найбільш популярних і затребуваних грузинських вин. Над його виробництвом працюють фактично всі виноробні Грузії. Цей винний напій має таку назву саме завдяки сорту винограду, так як ця ягода і є основою вина. «Сапераві» - значить фарба, що ще раз говорить про основну особливість самого напою і того, з чого він зроблений. Найчастіше, якщо розрізати будь-який інший червоний виноград, всередині він буде трохи зеленим або білястим. Говорячи про цей сорт винограду - його м'якіть кольору рубіна. Саме за рахунок цього, цей різновид вина має фіолетово-пурпурний відтінок кольору.

В ході виробництва напою застосовуються останні технологічні інновації. За кожним покроковим процесом виготовлення Сапераві здійснюється контроль, за рахунок чого в результаті ви отримуєте вино, що відповідає всім європейським стандартам і нормам.

Збір винограду відбувається в спеціальних виноградниках, які тривалий час не перестають радувати своїм величезним урожаєм.

На заводі є все необхідне обладнання, за допомогою якого можна обробити виноград, зробивши його екологічно чистим і абсолютно безпечним. Є сталеві ємності для зберігання і ферментації вин, які активно використовуються для цього напою.

Крім Грузії, це вино культивується і в інших країнах: Україна, Молдова, Узбекистан, Казахстан, Азербайджан.

Спочатку цей різновид вина був виведений ще в кінці 19-го століття. Напій довгограючий, оскільки його витримують протягом довгих років. Термін зберігання вина також довгий. Проте в виноробнях нерідко можна побачити і молоде Сапераві, яке витримувалося всього кілька років.

На підприємстві цей виноград власноруч збирають справжні професіонали, складають його в ящики, в результаті чого ягоди прекрасно відокремлюються від гребенів і виділяють максимум соку. Під своєю вагою продукт віджимає сік в глиняний глечик. Шкірочка, гребені і кісточки плодів осідають. Процес бродіння здійснюється півроку. Виноград розминається таким чином, щоб ягоди пустили сік, але кісточка залишилася цілою при цьому.

Також варто згадати, що виноград для цього вина був вирощений в Кахетії. Він відрізняється надзвичайною стійкістю до морозу, і прекрасно справляється з посухою.

Написати відгук
 

Акції