Ігристе вино Badagoni Brut Біле 0.75л
Тип: | Игристое вино |
Солодкість: | Брют |
Країна: | Грузія |
Торгова марка: | Badagoni |
Авторська робота відомого італійського винороба доктора Донато Ланаті.
Цукор: 0.5 - 12 гр / л.
Смак: вино має інтенсивний аромат зеленого яблука, елегантний колір і тонкий цитрусовий смак.
Температура подачі: + 8 ° С - + 13 ° С.
За право називатися найкращим ігристим вином з французьким шампанським цілком може поборотися брют від компанії Бадагоні. Виготовлений з унікального сорту Мцване, цей напій занурює в атмосферу свята з перших хвилин, а свіжий аромат і цитрусовий смак заражають позитивною енергетикою. До створення вина доклав руку відомий італійський майстер Донато Ланаті, і завдяки нашому інтернет магазину спробувати його творіння є шанс у жителя будь-якого міста нашої країни. Представляючи грузинську виноробню на українському ринку, ми забезпечуємо клієнтам максимально швидкі терміни виконання замовлень, доставку по Києву і в регіони, вигідні ціни і гарантію якості товару.
Кілька слів про сорт.
Мцване вважається одним з класичних грузинських сортів і вирощується в Кахетинській долині, даючи великі врожаї і відрізняючись значним ступенем визрівання пагонів. Зрілості виноград сягає у вересні, а характерними особливостями грон є наявність сильного нальоту воску і інтенсивний зелений відтінок, який залишається незмінним до повного дозрівання. У ягід соковита м'якіть і яблучний аромат, а висока цукристість поєднується з великою кислотністю, що робить сорт ідеальним для виробництва ігристих напоїв. Брют з Мцване виходить солом'яного відтінку з переливами і блиском, у смаку якого поєднуються цитрусові і яблука. Оптимальним поєднанням до нього можуть стати суші, страви на грилі, різні десерти, закуски і овочі.
Технологія виробництва.
На рівних конкурувати з грузинськими та міжнародними виноробнями, що пропонують ігристі напої, заводу Бадагоні допомагає відповідність продукції стандартам якості ISO і грамотний підхід до виготовлення вина. Основними технологічними етапами є:
- ручне збирання грон в ящики з дерева після досягнення потрібної цукристості;
- відділення гребенів;
- вторинне бродіння в щільно закритих резервуарах під тиском;
- витримування в квеврі протягом півроку (до дозрівання);
- переливання напою з бульбашками в пляшки.
Фахівці компанії приділяють значення найдрібнішим деталям: цукристості ягід, акуратності збору винограду, ретельності відділення від гребенів, інтенсивності віджимання, температурі зберігання і герметичності ємностей. Завдяки подібній уважності на світ з'являється брют, гідний найвищих похвал від найвимогливіших дегустаторів. У ньому є все, про що тільки можна мріяти - насичений колір, виразний аромат, приємний післясмак і легкість. Зробіть прямо зараз замовлення на нашому сайті, щоб отримати ті неймовірні емоції, про які говорить кожен, хто хоча б раз пробував цей напій.
Нагороди:
- 2018 р. - золото ASIAN WINE REVIEW (КИТАЙ);
- 2018 р. - срібло CATAVINUM WORLD WINE & SPIRIT COMPETITION (ІСПАНІЯ);
- 2017 р. - золото FRANKFURT INTERNATIONAL TROPHY (НІМЕЧЧИНА);
- 2017 р. - золото INTERNATIONAL WINE AWARDS (ІСПАНІЯ);
- 2017 р. - срібло GLASS OF BUBBLY (ВЕЛИКОБРИТАНІЯ);
- 2017 р. - commended INTERNATIONAL WINE CHALLENGE (ВЕЛИКОБРИТАНІЯ);
- 2017 р. - бронза DECANTER ASIA WINE AWARDS (КИТАЙ);
- 2016 р. - бронза JAPAN WINE CHALLENGE (ЯПОНІЯ);
- 2016 р. - бронза DECANTER (ВЕЛИКОБРИТАНІЯ).