-16%
Вино Badagoni Твіши Біле Напівсолодке 0.75л

Вино Badagoni Твіши Біле Напівсолодке 0.75л

Є в наявності
6 відгуків
Код товару:
1020
Аромат:
Яскравий квітковий аромат з нотками абрикоса, ананаса і дині
Міцність:
11%
Мікрозона:
Твіші
Виноград:
Цолікаурі
Штрихкод:
4860006040785
Діє до 06.01.2025 Доступно 82 пляшок
Ціна: 390 UAH
Ціна: 329 UAH
Тип: Белое
Солодкість: Напівсолодке
Країна: Грузія
Торгова марка: Badagoni
Опис:

Колір: світло-солом'яний з зеленуватим відтінком

Смак: приємний, має тонкі нотки меду, айви і м'яти. Досить пікантний. Післясмак зберігається довго.

Гастрономічна сумісність: відмінно підходить до всіх видів десертів і фруктів. Часто Твіши подають під акомпанемент до рибних паштетів і курятини.

Грузинське вино Твіши входить до числа найбільш відомих і популярних в світі, підкоряючи серця любителів фруктових ноток, незвичайної основи і сильного присмаку. Масово виробляти напій стали в 1952 році, і з тих пір кількість його прихильників неухильно зростає, що не дивно, адже напій з ароматом ананаса, дині та абрикоса зовсім не схожий на інші напівсолодкі вина Грузії. Виноробня Бадагоні виробляє Твіши за традиційною технологією з використанням новітніх технологій і відповідно до міжнародних стандартів якості ISO. Купуючи фірмове вино від офіційного представника компанії в Україні, ви зможете відчути всю красу смаку і аромату благородного напою, який виграв безліч нагород.

Легенда створення вина

Якщо вірити розповідям грузинських виноробів, то ідея створення вина належить Антуату Моссану, французькому власнику виноградників, який прибув в країну за наказом імператора для початку нового виробництва. Через десятиліття технологія, яку він запропонував, стала фундаментом для розробки Твіши, а таку незвичну назву напою дало село. Сьогодні весь район вирощування винограду сорту Цолікаурі становить 15 квадратних кілометрів, причому дана територія обмежена грузинським законом. Тільки тут росте виноград, з якого роблять унікальне золотисто-солом'яне вино з зеленуватим відтінком, яке подають виключно при температурі від +10 до +12 градусів.

Поєднуючи в собі м'яко виражені нотки м'яти, айви і меду, пікантний напій служить ідеальним доповненням для гарячих закусок, рибного паштету, і всіляких десертів. Хочете перенестися на територію сонячної і гостинної Грузії, не виходячи з дому? Тоді варто побалувати себе келихом Твіши з фруктами, морозивом або іншими солодощами!

Як виробляють вино Бадагоні Твіши?

Для того щоб створити вино, яке самі грузини називають повним кошиком фруктів, ягоди збирають вручну з виноградників Ріольскої ущелини, де підтримується особливий мікроклімат. Примітно, що збір відбувається в пік зрілості, що дозволяє гарантувати вміст цукру в сировині до 22%. Виробничий процес базується на Рача-лехумському способі і передових технологіях. Після дбайливого збору винограду в дерев'яні ящики його віджимають, фільтрують і ще раз очищують. Утворене сусло переливають в ємності з нержавіючої сталі, де відбувається бродіння протягом, як мінімум, 6 місяців при дотриманні температурного режиму від +15 градусів.

Одна з головних особливостей вина - застосування технології пастеризації після розливу напою в пляшки. Так виробник домагається зупинки процесу бродіння після закупорювання.

Написати відгук
 

Акції