ЧЕРВОНЕ НАПІВСУХЕ ВИНО

Акции
-31%
Вино Gurji Піросмані червоне напівсухе 0,75л
Вино Gurji Піросмані червоне напівсухе 0,75л

Вино Gurji Піросмані червоне напівсухе 0,75л

8 відгуків
Код товару: 2006
Аромат: Переплетення ягідних і фруктових ноток з приємним післясмаком (присутня легка кислинка)
Міцність: 12%
Мікрозона: Кахетія
Виноград: Сапераві
Діє до 30.09.2025
Доступно 15 пляшок
Ціна:
219 UAH 319 UAH
Детальніше
Код товару: 2006
Аромат: Переплетення ягідних і фруктових ноток з приємним післясмаком (присутня легка кислинка)
Міцність: 12%
Мікрозона: Кахетія
Виноград: Сапераві
Вино Rafale Merlot Pays d'Oc IGP червоне напівсолодке 13,5% 0,75л
Вино Rafale Merlot Pays d'Oc IGP червоне напівсолодке 13,5% 0,75л

Вино Rafale Merlot Pays d'Oc IGP червоне напівсолодке 13,5% 0,75л

Аромат: фруктовий аромат з нотками спецій та кедру
Міцність: 13,5%
Виноград: Мерло
Країна : Франція
Товару немає в наявності
Аромат: фруктовий аромат з нотками спецій та кедру
Міцність: 13,5%
Виноград: Мерло
Країна : Франція
Показано з 1 по 2 із 2 (1 сторінок)

З усіх існуючих видів вин, саме червоне напівсухе вино користується найбільшою популярністю. Його приємно вжити в чистому вигляді, причому, воно підходить до безлічі страв і у вигляді аперитиву, а також воно знайшло широке застосування в кулінарії (особливо - в складі маринаду для м'яса).

Яким має бути справжнє, якісне червоне напівсухе вино?

Вирішивши купити червоне напівсухе вино, зверніть увагу на кілька його характерних особливостей. Почнемо з того, що це завжди алкогольний напій, але відсоток спиртового змісту може відрізнятися. У напівсухому вини, як правило, він до 12-13 об.

Краще вино завжди виготовлено з натурального винограду за технологією бродіння, для якої використані соковиті стиглі ягоди. Якщо ви бачите, що на етикетці написано «порошковий концентрат» або щось подібне, то перед вами зовсім не те вино, яке заслуговує бути на вашому столі. Виноградні вина можуть бути як з природним ароматом кращих сортів винограду, так і з ягідним (наприклад, вишні), але при цьому основа - класична, натуральна.

Особливість напівсухого вина в тому, що в його складі залишається відсоток природного цукру (його НЕ підсолоджують окремо і не доводять до певної солодощі). Тут все максимально природно. Для технології виробництва таких вин характерне припинення бродіння сусла тоді, коли природного цукру залишилося до 2,5%. На смак напій терпкий і з цілком помірною кислотністю, що і дозволяє відмінно розширити його гастрономічні поєднання. Також напівсухі вина часто застосовують у складі купажів для напівсолодких напоїв.

Червоними називають ті вина, які виготовлені з сортів винограду з ягодами червоної колірної гами і чорно-синіх. У багатьох сортів винограду тільки шкірка забарвлена, а ягода - ні. Виняток становить знаменитий Сапераві - за рахунок насиченого кольору м'якоті. В результаті напій може вийти рубіновим, бордового відливу, вишневого, але завжди природний (без підфарбовування).

Вибирати вино слід тільки виробництва тих країн, де є розкішні виноградники. Особливо цінуються в світі грузинські вина (наприклад, GURJI Піросмані та інші), але також гідні поваги італійські та французькі.

Цінність червоних напівсухих вин

Якісне червоне напівсухе вино завжди зроблено з натуральної сировини - добірного винограду, тому у напою чимало корисних властивостей. У ньому містяться антиоксиданти, деякі вітаміни і мікроелементи, тому червоне вино корисно для імунітету, кровообігу, травлення. Воно допомагає поліпшити апетит, заспокоїти нервову систему, підняти настрій.

Даний алкогольний напій подають до будь-якого виду м'яса, пасти, овочевих страв, фруктів, різноманітних десертів і кондитерських виробів.

Купити вино високої якості за доступною ціною ми пропонуємо вам в нашому інтернет-магазині. У нас тільки натуральні і кращі напої. Нам є чим здивувати гурманів і будь-якого покупця. Ми поставляємо якісний алкоголь за вигідною вартістю, роблячи приємні знижки на оптові замовлення.